İzmir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi, anlamlı bir projeye imza attı. Suriye'deki iç savaşta babalarını kaybeden yetim çocuklar, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde unutulmadı.

İzmir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi, Suriye'deki iç savaşta babalarını kaybeden yetim çocuklara ve ihtiyaç sahibi 350 Suriyeli aileye bayramlık kıyafeti aldı, gıda yardımı yaptı.

Konak Geçici Eğitim Merkezi bahçesinde, bayramlık kıyafetlerin ve gıda yardımının teslimi amacıyla düzenlenen etkinliğe, İzmir Müftüsü Recep Şükrü Balkan, Konak İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tahir Büdün ve TDV İzmir Şubesi Temsilcileri ile Suriyeli aileler ve çocukları katıldı.

İl müftüsü Balkan, çocuklarla tek tek ilgilendi, onlarla hasbihal etti. Suriyeli yetim çocukların bayram öncesi yapılan yardımlarla yüzü güldü.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Müdür Yardımcısı Mehmet Tahir Büdün, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’a, Suriyeli yetim çocuklar tarafından yapılan bir tablo takdim etti.

Editör: Mehmet Çalışkan