İzmir İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından basım ve yayımı gerçekleştirilen Diyanet aylık dergilerini resmi kurum ve kuruluşlara tanıtıyor.

Bu doğrultuda ziyaretler gerçekleştiren İzmir İl Müftüsü Salih Sezik, Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü koordinesinde her ay birbirinden önemli temalarla yayımlanan Diyanet Aile ve Diyanet Çocuk dergilerini tanıttı. 

Ziyaretlerde Diyanet dergileri hediye edildi.

Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Ahmet Caner Baysal ve Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ercan Demir'i ziyaret eden İl Müftüsü Sezik; Diyanet Cim Dergisi, Diyanet Çocuk Dergisi, Diyanet Aile Dergisi ve Geçerken Dergisi'ni hediye etti.

Toplumun milli, manevi ve ahlaki değerlerini korumak adına çalışmalar yaptıklarını ifade eden Müftü Sezik, zengin içerikler barındıran Diyanet dergilerinin, İzmir'deki tüm kurum ve kuruluşlara her ay düzenli olarak ulaştırılacağını söyledi.

Sezik, "İzmir'in insanı, milli ve manevi değerlerine, vatanına, milletine, bayrağına çok bağlı. Hoşgörü ikliminin çok yoğun yaşandığı güzel bir kentimiz. Bizler de bu birlik ve beraberliğe katkı sağlamak adına faaliyete devam ediyoruz. Bir lokma dökmeye bile değer veren hayırsever İzmir halkını kutlarım." diye konuştu.

"Amacımız; basılı ve dijital yayınlarımızın hak ettiği ilgiyi uyandırmak ve okuyucuya bu konuda rehberlik etmektir." değerlendirmesinde bulunan Sezik, il-ilçe müftülükleri aracılığıyla ve dijital platformlar üzerinden Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarına kolayca erişilip abone olunabileceğini sözlerine ekledi.

Editör: Mehmet Çalışkan