Yalvaç Haberleri

yalvaç haberleri ve güncel yalvaç gelişmeleri, yalvaç ile ilgili tüm video, yalvaç fotoğrafları ve yalvaç haberleri Diyanet Haber sitemizde


Isparta Müftülüğü

Isparta Yalvaç Müftülüğü organizesinde "Büyüklerimiz Küçüklerimizle İft(ih)ar Ediyor" mottosuyla iftar programları düzenleniyor.

Isparta Müftülüğü

Isparta Yalvaç'ta yapımı tamamlanan ve Konya-Isparta otobanı üzerinde yer alan Sultan Kılıçarslan Camii dualarla açıldı.

Isparta Müftülüğü

Isparta Yalvaç İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce ilk ve orta okullarda "Eğlenerek Öğreniyorum" projesini hayata geçirdi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Isparta Yalvaç İlçe Müftülüğü tarafından "Evliliğe İlk Adım" ve "Baba Okulu" seminerleri düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Isparta Yalvaç İlçe Müftülüğü tarafından hayata geçirilen "Mahalle Kürsüsü Projesi" ile camilerde düzenli ve sürekli eğitim alanları oluşturuldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Isparta Yalvaç İlçe Müftülüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü koordinasyonu ile düzenlenen "Cenaze Hizmetleri Kursu" sona erdi.

Isparta Müftülüğü

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından Yalvaç'ta düzenlenen Okçuluk Yarışması'nda Kur'an kursu öğreticileri dereceyle döndü.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Isparta ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Isparta Müftülüğü

Isparta Yalvaç İlçe Müftülüğü Vaizi Sertifikalı Antrenör Nesrin Aksoy'un yetiştirdiği sporcular, Geleneksel Türk Okçuluğu müsabakalarından 18 madalya ile döndü.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Isparta ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?