Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


İstanbul Müftülüğü

İstanbul Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) İstanbul Şubesinin "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla düzenlediği iftar programında çocuklara hediyeler verildi.

Antalya Müftülüğü

Antalya Alanya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesince üniversite öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şubesi organizasyonu ile yetim çocuklar iftar sofrasında bir araya geldi.

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü ve TDV Amasya Şubesi tarafından "Ramazan ayının 15. Günü Dünya Yetimler Günü" münasebetiyle iftar programı düzenlendi.

Kayseri Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi Kadın Kolları ve gönüllülerince şehit, gazi yakınları ve yetim çocuklara yönelik iftar programı gerçekleştirildi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları 2024 Yılı Ramazan Ayında Bir Hadis Klasiği olan el-Lü’lüü ve’l-Mercân eserini yayınladı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İzani Turan, "Biz dünya genelinde ve Türkiye içinde 5 bin 818 tane yetime ev...

DÜNYA

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) temiz su temininin bir hayli zor olduğu Yemen’de su kuyusu ve vakıf çeşmesi açılışı gerçekleştirdi.

Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, TDV gönüllüleriyle iftar sofrasında buluştu.

Ramazan

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şubesince Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi desteğinde bulunuldu.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan dolayısıyla Gine Bissau'da ihtiyaç sahibi 1000 aileye gıda paketi dağıttı.

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), "Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin" temasıyla yürüttüğü kampanya kapsamında geçen yıl 5 milyondan fazla kişiye yardım ulaştırdı.