Ramazan Bayramı Haberleri

Ramazan Bayramı haberleri ve güncel Ramazan Bayramı gelişmeleri, Ramazan Bayramı ile ilgili tüm video, Ramazan Bayramı fotoğrafları ve Ramazan Bayramı haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.

DİYANET RADYO/TV

Diyanet TV, Ramazan Bayramına özel programları izleyiciyle buluşturacak.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 21 Nisan 2023 tarihli "Ramazan Bayramı: Neşe, Huzur Ve Kardeşlik Günleri" konulu Ramazan Bayramı hutbesi.

DÜNYA

ABD'nin Michigan eyaletinin bir belediyesinde Müslümanlar, ilk defa Ramazan Bayramı'nın birinci gününü resmi tatil yaparak geçirecek.

DİYANET HABER

Restorasyonu 2018'den beri devam eden Sultanahmet Camii, Ramazan Bayramı'nın ilk günü Cuma namazı ile yeniden ibadete açılacak.

Dini kavramlar

Ramazan bayramına verilen isim nedir? İslam dininde bayram ne zaman başlamıştır? Ramazan bayramı kaç gündür?

Diyanet Bilgi

Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir? Bayram namazında kaç tekbir alınır? Bayramda oruç tutulur mu?

KÜLTÜR - SANAT

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde kadınlar, Ramazan Bayramı'nda misafirlerine ikram ettikleri yöresel kurabiye çeşidi "halaka"ları hazırlamaya başladı.

DİYANET HABER

Ramazan Bayramı öncesi ülke genelindeki camilerde okunan cuma hutbesinde vatandaşlara, trafik kurallarına uyulması, sabırlı, anlayışlı ve dikkatli davranılması uyarılarında bulunuldu.

GÜNDEM

Ramazan Bayramı öncesi ve süresince kara yollarında, emniyet ve jandarmadan toplam 51 bin 300 trafik ekibinde 99 bin 245 personel...