Osmaniye Haberleri

osmaniye haberleri ve güncel osmaniye gelişmeleri, osmaniye ile ilgili tüm video, osmaniye fotoğrafları ve osmaniye haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Adıyaman'da Altınşehir Polis Merkezi Amirliği'nde, polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde...

DİYANET HABER

Osmaniye'de, depremde hasar görmesi nedeniyle ibadete kapatılan Enver-ül Hamit Camii'nde onarım ve restorasyon çalışması sürüyor.

DİYANET HABER

Osmaniye'de deprem nedeniyle hasar gören cami minaresinden vinç yardımıyla kaldırılıp ibadethanenin kubbesine yerleştirilen yuva, kuluçka için dönen leylek çifti ağırlıyor.

Osmaniye Müftülüğü

Osmaniye İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü ve TDV Kadın Kolları iş birliği ile engelli bireylere yönelik iftar programı düzenlendi.

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığı, Osmaniye merkez ve ilçelerinde itikafa girilebilecek camileri belirledi.

Osmaniye Müftülüğü

Osmaniye il Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezinde üniversiteli gençlere yönelik iftar programı düzenlendi.

GÜNDEM

Hatay ve Kahramanmaraş'ın bazı ilçeleri ile Osmaniye'de kuvvetli sağanak bekleniyor.

GÜNDEM

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle bazı meyve ağaçlarının çiçek açması dikkati çekti.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince Filistin yararına hayır çarşıları açılarak kermesler düzenleniyor.

Osmaniye Müftülüğü

Osmaniye İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından yeni evli ve nişanlılardan oluşan yirmi çifte "Evliliğe İlk Adım Semineri"...

Osmaniye Müftülüğü

Osmaniye İl Müftülüğü, üniversite eğitimi için şehre gelen öğrencileri kurduğu stantla karşılayarak rehberlik ediyor.

Osmaniye Müftülüğü

Osmaniye Sumbas İlçe Müftülüğüne bağlı Karaömerli Mahalle Camii'nde 40 gün boyunca 5 vakit namaza gelen çocuklar ödüllendirildi.