Mezuniyet Haberleri

mezuniyet haberleri ve güncel mezuniyet gelişmeleri, mezuniyet ile ilgili tüm video, mezuniyet fotoğrafları ve mezuniyet haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Diyanet Akademisi Başkanlığı merkezlerinde birinci dönem mezuniyet heyecanı yaşandı.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Diyanet Akademisi Başkanlığı merkezlerinde birinci dönem mezuniyet heyecanı yaşandı.

Malatya Müftülüğü

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 30. Dönem mezunların için Üniversite Camii'nde "Mezuniyet ve Dua Programı" düzenlendi.

Yozgat Müftülüğü

 Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden Yozgat Bozok Üniversitesi Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi'nden mezun olan din görevlilerine diplomalarını takdim etti.

Gaziantep Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Gaziantep Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerinin mezuniyet programında konuşan İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar, "Hayatınız boyunca...

Manisa Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Kadın Kolları tarafından üniversite öğrencilerine yönelik "Mezuniyet Kınası" programı düzenlendi.

DÜNYA

Karadağ'ın başkenti Podgorica'daki Mehmet Fatih Medresesi, 12'nci dönem mezunlarını törenle uğurladı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyanet Akademisi İstanbul Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi’nin "35. Dönem Mezuniyet Programı"na katıldı.

Aydın Müftülüğü

Aydın Efeler İlçe Müftülüğüne bağlı AYKO Mürüvvet Taştekin 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri mezuniyet buluşmasında bir araya geldi.