Mengen Haberleri

mengen haberleri ve güncel mengen gelişmeleri, mengen ile ilgili tüm video, mengen fotoğrafları ve mengen haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursu minikleri, harçlıklarıyla Gazzeli kardeşlerine destek oldu.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mengen Şubesi iş birliğinde "15 Ramazan Dünya Yetimler Günü"nde yetimler unutulmadı.

Ramazan

Bolu Mengen Yellicedemirciler Köyü sakinleri Ramazan ayında geleneksel iftar yemeği düzenlemek yerine mazlum Gazze halkına destek olmak amacıyla bağışta bulundu.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğünce, metruk halde bulunan Kaymak Camii ihya edilerek ibadete açılacak.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız, İlçe Müftülüğü bünyesinde göreve başlayan din görevlilerini kabul etti.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimlerine devam eden öğrenciler kamp etkinliğinde bir araya geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Bolu Mengen İlçe Müftülüğü, ÇEDES projesi kapsamında öğrencileri sinema etkinliğinde buluşturdu.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Filistin'deki kardeşleri için bağışladı.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğü, “Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında “Tasavvuf Musikisi Dinletisi” programı düzenledi.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğü koordinesinde tadilatı tamamlanan Yellice Demirciler Köyü Yedigöller Mescidi dualarla ibadete açıldı.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğü tarafından "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında programlar düzenleniyor.