Kur'an kursu Haberleri

kur'an kursu haberleri ve güncel kur'an kursu gelişmeleri, kur'an kursu ile ilgili tüm video, kur'an kursu fotoğrafları ve kur'an kursu haberleri Diyanet Haber sitemizde


Mersin Müftülüğü

Mersin Gülnar İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an Kursları 4-6 Yaş Grubu öğrencileri "Yaşlılar Haftası"nda büyüklerini ziyaret etti.

Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftülüğü ve Fransa Diyanet İşleri Türk İslam Birliği dernekleri iş birliğinde hafızlık Kur'an kurslarındaki öğrencilere yönelik iftar programı...

DİYANET HABER

Kur'an kurslarında ve camilerde eğitim gören kursiyerlere yönelik düzenlenen "Büyüklerimizden Masallar Yarışması"nın sonuçları açıklandı.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an Kurslarında eğitim gören minik öğrenciler Kur'an-ı Kerim'e geçmenin sevincini yaşadı.

Van Müftülüğü

Van Tuşba'da Oto Sanayi Ustası Sinan Bozkurt, annesi adına 4-6 Yaş Kur'an Kursu yaptırdı.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Karaköprü İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Halil Tuğbay 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Filistin için bağışladı.

Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftülüğü İmran Hafızlık Kız Kur'an Kursu öğrencisi Tuğba Abdüllatif, 5 ay gibi kısa bir sürede Kur’an-ı Kerim’i ezberleyerek...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, 4-6 yaş Kur’an kursunda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Çorum İl Müftülüğü tarafından Hıdırlık Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "Kudüs" semineri düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Erzurum'da milli teknoloji geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapan Bilim Erzurum, Kur'an kursu öğrencilerini ağırladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kars Sarıkamış İlçe Müftülüğüne bağlı ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarında dönem sonu sınavları başarıyla gerçekleştirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Düzce Çilimli Müftülüğünün koordinesinde yapımı tamamlanan Döngelli Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.