Konya Haberleri

konya haberleri ve güncel konya gelişmeleri, konya ile ilgili tüm video, konya fotoğrafları ve konya haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Konya'da düşen askeri eğitim uçağının pilotu sağ kurtuldu, uçağın düştüğü noktada iş makinesi kullanan 1 askeri personel şehit oldu, 1...

Konya Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından vatandaşlara yönelik "Hafız Kal" temasıyla düzenlenen yarışmanın Konya finalisti belli oldu.

Konya Müftülüğü

Amsterdam’daki evinde yaşamını yitiren Mevlana aşığı ünlü Hollandalı Müslüman yazar Mohamed El Fers (73) vasiyeti üzerine Konya Akörene defnedildi.

Konya Müftülüğü

Konya Güneysınır İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Güneysınır Şubesi iş birliğiyle Filistin yararına kermes açıldı.

Konya Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris Yavuzyiğit, Konya'da manevi danışmanlar ile bir araya geldi.

Konya Müftülüğü

Konya'da aile üzerine konuşan Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris Yavuzyiğit, "Aile birlikteliğini kaybediyorsak orada aile problemleri...

Konya Müftülüğü

Konya Karatay İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan "Genç Gönüller Çocuk Gönüllerle Buluşuyor" projesi velilere tanıtıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Konya'nın manevi mimarlarından Hacıveyiszade Mustafa Kurucu vefatının 64. yıl dönümünde anıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Konya Sarayönü'nde konuşan İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, "Kur’an kalbin gıdası, derdin dermanı ve kurtuluşun anahtarıdır." dedi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İmam Şâtıbî Kıraat Araştırma Merkezi'nde Aşere Takrib Tayyibe eğitimlerini tamamlayan kursiyerler belge aldı.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Diyanet Akademisi Başkanlığı merkezlerinde birinci dönem mezuniyet heyecanı yaşandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Konya Akşehir İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Akşehir Şubesince ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulunuldu.