Katil israil Haberleri

katil israil haberleri ve güncel katil israil gelişmeleri, katil israil ile ilgili tüm video, katil israil fotoğrafları ve katil israil haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, "Gazze direnişi aynı zamanda Türkiye'nin birlik ve bütünlük direnişidir." dedi.

Filistin

Katil İsrail'in 7 aydır karadan ve havadan saldırılarıyla yerle bir ettiği, yardım girişlerini engelleyerek açlığa sürüklediği Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin yaşadığı...

Filistin

Katil İsrail güçlerinin, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında en az 22 Filistinli şehit oldu.

Filistin

Katil İsrail güçlerinin 202 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde can kaybı son 24 saatte 43 artarak 34 bin 305'e yükseldi.

Filistin

Katil İsrail'in mutfak tüpü ve akaryakıt girişine izin vermediği Gazze Şeridi'nde yemek pişirmek için çöp ve atıklar kullanılıyor.

Filistin

Katil İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'da düzenlediği saldırılarda 4 oğlunu kaybeden Amine Gannam, Filistin sokaklarında "Filistinlilerin Hansa'sı" olarak anılıyor.

Filistin

İsrail polisinin korumasındaki yüzlerce fanatik Yahudi, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi.

Filistin

Katil İsrail güçlerinin 200 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde can kaybı son 24 saatte 32 artarak 34 bin 183'e yükseldi.

Filistin

İsrail ordusunun aylar süren saldırı ve işgalinin ardından çekildiği Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bulunan toplu mezarlar, İsrail vahşetini...

Filistin

Katil İsrail güçlerinin kuşatma altında tuttuğu Nusayrat Mülteci Kampı'ndan çekilmesinin ardından bölgeye giden Filistinliler, etrafta parçalanmış cesetler ve korkunç bir...

Filistin

Katil İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 34 bin 12'ye yükseldi.

Filistin

Katil İsrail, cuma namazını işgal altında bulunan Doğu Kudüs'teki Mescid-iAksa'da kılmak isteyen Filistinlilere bu hafta da kısıtlamalar getirdi.