Kadın Haberleri

kadın haberleri ve güncel kadın gelişmeleri, kadın ile ilgili tüm video, kadın fotoğrafları ve kadın haberleri Diyanet Haber sitemizde


DÜNYA

ABD'li internet çizgi roman sanatçısı ve bağımsız kıyafet tasarımcısı Nefertari Moonn, "(Gazze'de) Anneler, babalar tüm ailelerini kaybetmelerine rağmen bir şekilde...

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünce, ailenin korunması ve aile içi şiddetin önlenmesinde toplumsal farkındalığın sağlanması amacıyla seminer düzenledi.

Bursa Müftülüğü

Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" etkinlikleri düzenlendi.

#KEŞFET

Râbia el-Adeviyye’nin makamı nerededir? Râbia el-Adeviyye’nin hayatı, Rabia ne demektir?

Samsun Müftülüğü

Samsun'da cuma namazına gelen kadın işitme engellilere özel, İşaret dili tercümanları tarafından hutbe çevirisi başladı.

Hadislerle İslam

Cahiliye döneminde kadınlara nasıl muamele edilirdi? Hz. Peygamber (sas) kadınlara nasıl davranılmasını emrederdi? İslam'dan sonra kadınlar hangi hukuki güvencelere sahip...

Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğü tarafından kadınlara yönelik "Bedir’den Uhud’a, Çanakkale’den Gazze’ye Şehitlerimiz İçin Dua" programı gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş’ta “Huzur Dersleri” projesi kapsamında kadınlar düzenli olarak bir araya geliyor.

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: “Mü'min erkekler ve mü'min kadınlar birbirlerinin dostlarıdır. İyiliği emreder, kötülükten alıkoyarlar. Namazı dosdoğru kılar, zekâtı verirler...” (Tevbe 9/71)

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: “İnanan, hicret eden, Allah yolunda mallarıyla ve canlarıyla cihad edenlerin Allah katındaki mertebeleri pek büyüktür. Muradına erecek olanlar...

DİYANET HABER

Kocaeli'de yolcu otobüsünde çarşaflı kadına sözlü tacizde bulunup hakaret ettiği ileri sürülen şüpheli gözaltına alındı.

DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Dortmund- Eving Selimiye Camii kadınlar kolu, Kurban Bayramı münasebetiyle Alman komşularını ziyaret etti.