Iyilik Haberleri

iyilik haberleri ve güncel iyilik gelişmeleri, iyilik ile ilgili tüm video, iyilik fotoğrafları ve iyilik haberleri Diyanet Haber sitemizde


Gümüşhane Müftülüğü

Gümüşhane İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gümüşhane Şubesince hazırlanan "Ramazan İyilik Paketleri" ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Ramazan

Diyarbakır Kulp İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Fatma 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, ihtiyaç sahibi  aileler için Ramazan kolisi hazırladı.

Giresun Müftülüğü

TDV Zekat Müdürü Selman Aktaş, TDV’nin yeryüzünde iyiliğin egemen olması için Türkiye’de ve yedi kıtada insanlığın hizmetinde olduğunu vurguladı.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Karaköprü İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Sümeyye 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri Ramazan ayı öncesi iyilik hareketinde bulundu.

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "...İyilik ve takva hususunda yardımlaşın, günah ve haksızlık yolunda yardımlaşmayın." (Mâide, 5/2)

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ataşehir'de gerçekleştirilen "Zekat İyilik Buluşmaları"na katılan Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, iyiliğe erişmenin yolunun zekattan geçtiğini söyledi.

Adıyaman Müftülüğü

Kahta Müftülüğü ile Kahta İmam-Hatip Ortaokulu iş birliğinde "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında "360 İyilik" etkinliği başlatıldı.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından "2024 Yılı Zekat Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır İl Müftülüğü ev sahipliğinde "2024 Yılı Zekat İyilik Buluşmaları" düzenlendi.

Sivas Müftülüğü

Sivas İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sivas Şubesi ev sahipliğinde "2024 Yılı Zekat Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

Bingöl Müftülüğü

Bingöl İl Müftülüğü tarafından zekat bilincinin artırılmasına yönelik konferans gerçekleştirildi.

Sivas Müftülüğü

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, İl Müftülüğü organizesinde hayırseverlerle bir araya gelerek dayanışma ve kaynaşma ruhunun canlı tutulması gerektiğini söyledi.