Hutbe Haberleri

hutbe haberleri ve güncel hutbe gelişmeleri, hutbe ile ilgili tüm video, hutbe fotoğrafları ve hutbe haberleri Diyanet Haber sitemizde


HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 15 Mart 2024 tarihli ve "Oruç, bedenimize sıhhat, gönlümüze sekinet verir" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 8 Mart 2024 tarihli ve "Ramazan geliyor! Hazır mıyız?" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Samsun Büyük Cami'de hutbe okudu, cuma namazı kıldırdı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 23 Şubat 2024 tarihli ve "Berat Gecesi: Günahlardan arınma vesilesi" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

DİYANET HABER

Yurt genelindeki camilerde okunan cuma hutbesinde dünyaya barış ve itidal çağrısı yapıldı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 16 Şubat 2024 tarihli ve "Dünyayı Barış ve İtidale Çağırıyoruz" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 09 Şubat 2024 tarihli ve "Hayatı Değerli Kılan Ölçü: İman" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 02 Şubat 2024 tarihli ve "Rabbimiz, Müminleri Yalnız ve Yardımsız Bırakmaz" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 26 Ocak 2024 tarihli ve "Mülk Sûresinden Mesajlar" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı, Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde dün bir camimizde Cuma namazı sırasında yaşandığı iddia edilen olaya ilişkin inceleme başlattı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 19 Ocak 2024 tarihli ve "Bizi Güçlü Kılan, Birlik ve Beraberliğimizdir" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 5 Ocak 2024 tarihli ve "Rahmet ve Mağfiret İklimi: Üç Aylar" konulu cuma hutbesi yayınlandı.