Hutbe Haberleri

hutbe haberleri ve güncel hutbe gelişmeleri, hutbe ile ilgili tüm video, hutbe fotoğrafları ve hutbe haberleri Diyanet Haber sitemizde


HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 26 Ocak 2024 tarihli ve "Mülk Sûresinden Mesajlar" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı, Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde dün bir camimizde Cuma namazı sırasında yaşandığı iddia edilen olaya ilişkin inceleme başlattı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 19 Ocak 2024 tarihli ve "Bizi Güçlü Kılan, Birlik ve Beraberliğimizdir" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 5 Ocak 2024 tarihli ve "Rahmet ve Mağfiret İklimi: Üç Aylar" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 29 Aralık 2023 tarihli ve "Muhasebe Bilinciyle Bir Ömür Geçirmek" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Fransa’nın Metz şehrindeki DİTİB Metz Merkez Camii’nde hutbe irad ederek, cuma namazı kıldırdı.

ALİ ERBAŞ

Canlı Yayın- Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Fransa DİTİB Metz Merkez Camii'nde cuma hutbesi irad ediyor.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 22 Aralık 2023 tarihli ve "Müminlerin Ebedi Yurdu: Cennet" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

ALİ ERBAŞ

İstanbul Taksim Camii'nde Cuma hutbesi irad eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Dünyaya adaleti getirecek olan İslam'dır. Geleceğe...

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 15 Aralık 2023 tarihli ve "Adalet: Her Hak Sahibine Hakkını Vermek!" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

#KEŞFET

Kus b. Sâide'nin hayatı, Kus b. Sâide'nin en belirgin özellikleri, Peygamber Efendimiz (sas)'in Kus b. Sâide hakkındaki sözü

ALİ ERBAŞ

Rize Sahil Camii'nde cuma hutbesi irad eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ümmet bilincine vurgu yaparak "İslam’dan aldığımız...