Hediye Haberleri

hediye haberleri ve güncel hediye gelişmeleri, hediye ile ilgili tüm video, hediye fotoğrafları ve hediye haberleri Diyanet Haber sitemizde


Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğü, "Bir Hediye Kur’an’ın da Senin Okunsun" kampanyası kapsamında Senegallilere 700 Kur’an-ı Kerim hediye etti.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, okullarında Kur’an-ı Kerim ve Peygamberimizin Hayatı derslerini seçen öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edileceğini...

Muğla Müftülüğü

Muğla Köyceğiz'de 40 gün boyunca sabah namazında camiye gelen çocuklara bisiklet hediye edildi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğüne bağlı Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğü, "Bir Hediye Kur’an’ın da Senin Okunsun" kampanyası kapsamında Bangladeş’te çocuklara Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Hatay Müftülüğü

Hatay İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi Yetim Birimi tarafından Hatay'da 75 yetim çocuğa bayramlık hediye edildi.

Kars Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Gençlik Kolları tarafından karne alan öğrencilere kitap hediye edildi.

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Adıyaman Şubesi Kadın Kolları ve gönüllüleri, minik öğrencileri çeşitli hediyelerle sevindirdi.

Mersin Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mersin Şubesi Kadın Kolları, ilde misafir edilen depremzede ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafet hediye etti.

Kırklareli Müftülüğü

Kırklareli Müftülüğüne bağlı Sultan Reyhani Camii'nde, cami derslerine devam eden ve Kur'an eğitimi alan çocuklar bayram harçlığı ile ödüllendirildi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar Şubesi tarafından çocuklara bayramlık kıyafet hediye edildi.

DİYANET HABER

Oğuzlar Müftülüğünce yürütülen "Haydi Çocuklar Teravihe Koşalım Projesi" kapsamında ilçede teravih namazına giden öğrenciler için Oğuzlar Merkez Camii'nde tören düzenlendi.