Gümüşhane Haberleri

Gümüşhane haberleri ve güncel Gümüşhane gelişmeleri, Gümüşhane ile ilgili tüm video, Gümüşhane fotoğrafları ve Gümüşhane haberleri Diyanet Haber sitemizde


Gümüşhane Müftülüğü

Gümüşhane İl Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Mehmet Göktaş, “Hz. Peygamber, cahiliye girdabında...

Gümüşhane Müftülüğü

Gümüşhane İl Müftülüğü, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle emekli personele "Vefa Programı" düzenlendi.

Gümüşhane Müftülüğü

Gümüşhane İl Müftülüğü tarafından Yaz Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Futbol Turnuvası" düzenlendi.

İHTİDA HABERLERİ

Benin uyruklu Mahuna Chrıst Junıor (21), üniversite eğitimi için geldiği Gümüşhane'de müftülüğün faaliyetlerinden etkilenerek İslamiyet’i seçti. 

Gümüşhane Müftülüğü

Gümüşhane İl Müftülüğü tarafından öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

DİYANET HABER

Yaz mevsiminin gelmesiyle Trabzon, Giresun ve Gümüşhane'den yaylaya göçenlerin büyük bir bölümü Kadırga yaylasında, yüzyıllardır açık havada çimenler üzerinde ibadet...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye genelinde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla çok sayıda program düzenlendi.

Gümüşhane Müftülüğü

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, kurban bağışında bulunarak TDV'nin 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Gümüşhane Müftülüğü

Gümüşhane İl Müftülüğü personeli, kurban vekaletlerini TDV'ye vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

GÜNDEM

Trabzon-Gümüşhane kara yolu, menfezlerden taşan yağmur suları ve rüsubat nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Gümüşhane ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?