Giresun il müftülüğü Haberleri

giresun il müftülüğü haberleri ve güncel giresun il müftülüğü gelişmeleri, giresun il müftülüğü ile ilgili tüm video, giresun il müftülüğü fotoğrafları ve giresun il müftülüğü haberleri Diyanet Haber sitemizde


İHTİDA HABERLERİ

Güney Kore vatandaşı Jongjoo Lim, Giresun İl Müftülüğünde düzenlenen törende kelimeişehadet getirerek Müslüman oldu.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünce, kentte ağırlanan misafir ailelere yönelik "Kardeşlik Buluşması" programı düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü’nce düzenlenen "Sabah Namazı Gençlik Buluşması"nda şehadete ulaşan tüm Mehmetçikler için dua edildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Giresun’da konferans veren Diyanet İşleri Başkanı Uzmanı Fatih Yıldız, aileyi ayakta tutan değerlerin önemine değindi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Giresun İl Müftülüğüne bağlı Site İhtiyaç Odaklı Kur’an Kursu kursiyerleri huzurevi sakinlerine "Vefa" ziyareti gerçekleştirdi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Çakırmelikoğlu Kur'an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun İl Müftülüğünü ziyaret ederek, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Giresun İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü koordinesinde engellilerin katkılarıyla Filistin’e destek programı düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresunlu vatandaşlar, Filistin yararına açılan “Hayır Çarşısı” ve “Kudüs’ü Anlamak, Gazze’ye Destek Olmak” programına yoğun ilgi gösterdi.

Giresun Müftülüğü

Giresun’da "Okul-Kur’an Kursu İş Birliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" kapsamında 8 öğrenci hafızlığını tamamladı.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, izzet sahibi olmak isteyen her Müslümanın mazlum Filistin halkının yanında yer alması gerektiğini söyledi.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü ve TDV Giresun Şubesi koordinesinde açılan "Hayır Çarşısı"na katılan vatandaşlar Filistin’e destek olmak için iyilikte yarıştı.