Engel Haberleri

engel haberleri ve güncel engel gelişmeleri, engel ile ilgili tüm video, engel fotoğrafları ve engel haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle, Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapamayan bazı uçaklar başka havalimanlarına yönlendirildi.

Filistin

İşgalciler Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da 12. haftada da cuma namazını Aksa çevresinde kılmak isteyen Filistinlilere kısıtlamalar uyguladı.

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Âmâya güçlük yoktur; topala güçlük yoktur; hastaya da güçlük yoktur. (Bunlara yapamayacakları görev yüklenmez; yapamadıklarından dolayı günahkâr olmazlar.)"...

Sinop Müftülüğü

Sinop Dikmen İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Peygamberime Mektup" yarışmasında özel öğretim öğrencisi Şencan Demiricioğlu, yazdığı mektupla herkesin gönlünde taht kurdu.

Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş Afşin İlçe Müftülüğünce başlatılan "Engelleri Aşalım Hayatı Paylaşalım" projesi kapsamında engelli bireylere akülü araç hediye edildi.

#KEŞFET

Bir Ayet: “Allah’ın mescidlerinde O’nun adının anılmasına engel olan ve onların harap olması için çalışandan daha zalim kim olabilir?” (Bakara,...

#KEŞFET

Bir Ayet: Ey insanlar! Rabbinize karşı gelmekten sakının. Kıyamet sarsıntısı gerçekten büyük bir olaydır. (Hac, 22/1)

Aydın Müftülüğü

Aydın İl Müftülüğü ve Efeler İlçe Müftülüğü engelli bireyleri kahvaltıda buluşturdu.

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: Allah, sizin görünüşlerinize ve mallarınıza bakmaz, ancak kalplerinize ve amellerinize bakar. (Müslim, Birr, 34)