Çanakkale Haberleri

çanakkale haberleri ve güncel çanakkale gelişmeleri, çanakkale ile ilgili tüm video, çanakkale fotoğrafları ve çanakkale haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Çanakkale'de çıkan orman yangını nedeniyle tahliye edilen yerleşim yeri sayısı 9'a yükseldi. Çanakkale Boğazı kuzey-güney gemi geçişlerine kapatıldı.

GÜNDEM

Çanakkale'de çıkan orman yangını nedeniyle Çanakkale-Çan kara yolu ulaşıma kapatıldı.

DİYANET HABER

Prof. Dr. Mahmud Esad Coşan, doğumunun Hicri takvime göre 88. yılında Çanakkale'de sempozyum ve çeşitli etkinliklerle anılacak.

Çanakkale Müftülüğü

Son yayımlanan Cumhurbaşkanlığı "İl Müftüleri Kararnamesi" ile Çanakkale İl Müftülüğüne atanan Mustafa Bilgiç görevine başladı.

Çanakkale Müftülüğü

Çanakkale Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfının "Bir Damla Hayat" projesi kapsamında Nijerya'da Seyit Onbaşı adıyla su kuyusu açtı.

GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'deki orman yangınının kontrol altına alındığını bildirdi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.

Çanakkale Müftülüğü

Çanakkale İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 17 öğrenci düzenlenen törenle icazet aldı.

Çanakkale Müftülüğü

Çanakkale İl Müftülüğünce düzenlenen söyleşi programları ile Diyanet Dergi Editörü Emin Gürdamur gençlerle buluştu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde İl ve ilçe müftülükleri tarafından "Aile Haftası" dolayısıyla "En Güvenilir Sığınağımız: Aile" konulu konferanslar düzenlendi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Çanakkale ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

GÜNDEM

Engelli gençler, bir günlüğüne askerlik heyecanı yaşadı.