Bilgi Haberleri

bilgi haberleri ve güncel bilgi gelişmeleri, bilgi ile ilgili tüm video, bilgi fotoğrafları ve bilgi haberleri Diyanet Haber sitemizde


İstanbul Müftülüğü

İstanbul İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi” kapsamında “Bilgi Yarışması” düzenlendi.

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Ey iman edenler! Allah’a yardım ederseniz O da size yardım eder ve ayaklarınızı sağlam bastırır." (Muhammed, 47/7)

Bir Ayet

İnsan kendini vahyin bilgisinden mahrum etmemeli; aklını daima onunla aydınlatmalıdır.

EĞİTİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tarihin bize öğrettiği hakikat şudur, bilgiye sahip olan, insanlığa yön verir." dedi.

Hadislerle İslam

Hz. Peygamber'e (sas) vahiy geliş şekilleri nelerdir?

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: “Sadakanın en faziletlisi, Müslüman’ın bir bilgi öğrenmesi, sonra da o bilgiyi Müslüman kardeşine öğretmesidir.”  (İbn Mâce, Sünnet, 20)

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: “Sadakanın en faziletlisi, Müslüman’ın bir bilgi öğrenmesi, sonra da o bilgiyi Müslüman kardeşine öğretmesidir.” (İbn Mâce, Sünnet, 20)

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "İslam düşüncesinde ilimlerin, ilmi çalışmaların amacı, güç devşirmek, egemenlik kurmak, sömürmek, asimile etmek...

ALİ ERBAŞ

Denizli’de "13. Eğitim Görevlileri Semineri"nin açılışında konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Adeta bilgi çöplüğünden bizim, insanlarımızı kurtarmamız...