Bağlar Haberleri

bağlar haberleri ve güncel bağlar gelişmeleri, bağlar ile ilgili tüm video, bağlar fotoğrafları ve bağlar haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyarbakır Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, Diyanet İşleri Başkanlığı süreli yayınlarına 2024 yılı için abone olarak destek oldu.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Yusuf Kur’an Kursu öğretici, öğrenci ve velileri organizesinde Filistin yararına hayır kermesi açıldı.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar'da "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında gençler camilerde değerlerini öğreniyor.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar ilçe Müftülüğünce "Gençliğe Değer" projesi kapsamında öğrencilere yönelik etkinlikler düzenleniyor.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar Şubesi, hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunuyor.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Ensar 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrenciler için “Bed-i Besmele Töreni” düzenlendi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü "Cami-Gençlik Projesi" kapsamında yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğünce hizmet süresini tamamlayarak emekli olan din görevlilerine "Plaket" takdim edildi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Ebu Bekir Sıddık 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören minikler, Kur’an-ı Kerim’e geçmenin sevincini...

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Diyarbakır ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Kaymakamı İsmail Pendik, Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Gençlik Merkezi öğrencileriyle bir araya geldi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, depremden etkilenen kardeşleri için harçlıklarını bağışladı.