Adrb Haberleri

adrb haberleri ve güncel adrb gelişmeleri, adrb ile ilgili tüm video, adrb fotoğrafları ve adrb haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Bürosu personeline yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim semineri Ankara’da başladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Adıyaman İl Müftülüğünce "Afet Sonrası Aile Bilinci Geliştirme" projesi Kapsamında "Halini Biliyorum, Hatrını Soruyorum" sloganı ile aile ziyaretleri gerçekleştiriyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Isparta Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörlüğü tarafından köylerde vaaz ve irşat programı başlatıldı.

Bursa Müftülüğü

Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" etkinlikleri düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Müftülüğü tarafından Aile ve Dini Rehberlik Bürosu personeline yönelik "Proje Yazma ve Hazırlama Eğitimi" düzenlendi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından "Proje Döngüsü Yönetimi Eğitim Programı" düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul İl Müftülüğünce Çocuk Evleri Sitesindeki çocuklara yönelik "Oyun-Masal-Etkinlik Kütüphanesi" projesi hayata geçirildi.

Yozgat Müftülüğü

Yozgat'ta Aile ve Dini Rehberlik Bürolarında görevli din görevlileriyle bir araya gelen Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, "Dini...

Çorum Müftülüğü

Çorum'da Ramazan ayında mukabele okunan camilerde müftülüğe bağlı Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun tanıtımı yapıldı.