Giresun Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) ile İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, "2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası" etkinlikleri kapsamında Giresun Üniversitesinde stant açtı.

Güre yerleşkesinde açılan stantta, Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler ve umre ödüllü bilgi yarışması hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, her zaman gençlerin yanında olduklarını belirterek: “Gençlere her zaman yardımcı olmaya çalışıyoruz. Genç Diyanet Topluluğumuz ile milli ve manevi değerlerine bağlı, kendine ve çevresine faydası olan, medeniyet perspektifine sahip gençlerin yetişmesi için mesleki ve ilmi gelişimlerine katkı sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

Standı ziyaret eden Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun ise gençlik çalışmaları hakkında bilgi aldı. Coşkun, Genç Diyanet Topluluğu'nun kurulmasından dolayı memnun olduğunu belirtti. 

ADRB ve Gençlik Koordinatörlüğü Genç Diyanet Topluluğu'nun tanıtımının da yapıldığı standa üniversite personeli ile öğrencilerin ilgisi yoğundu. 

Standı ziyarete gelen öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan çeşitli kitaplar ve Diyanet dergileri hediye edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan