Giresun Espiye İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Espiye Şubesi iş birliğinde ihtiyaç sahibi aileler için yardım kampanyası düzenlendi.

Yardım kampanyası kapsamında hayırseverlerin desteği ile hazırlanan yardım kolileri, Vefa Sosyal Destek Grubu'nda hizmet veren din görevlileri tarafından ihtiyaç sahibi 241 aileye ulaştırıldı.

Espiye İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, ihtiyaç sahiplerini tespit çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek hayırseverlerin emanetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceklerini kaydetti.

İlçe Müftüsü Koçak, "Koronavirüs salgını nedeniyle din görevlilerimiz, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin evine yardım kolilerini ulaştırıyor. Ramazan ayı, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Oruç, toplumun tüm kesimlerini bir araya getiriyor. Bizler de kardeşlerimizin ihtiyacını gidermek için mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz milletimizin hizmetindeyiz." dedi.

Müftü Koçak, gıda paketlerinin hazırlanmasına destek veren hayırseverlerle, ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü olan din görevlilerine teşekkür etti.

Editör: Mehmet Çalışkan