Gerçekleşen konferansta Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Kamil Ruhi Albayrak tarafından "Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Gönüller” konulu konferans verildi.

Ulu Cami İmam Hatibi M. Ali Işık‘ın Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından başlayan konferansta, İlçe Müftüsü Yavuz Koçak konferansa katılan İlçe kaymakamı Dede Musa Baştürk’e ve din gönüllülerine teşekkür ederek, haftanın hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Konferansa katılan Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Kamil Ruhi Albayrak, din görevlilerinin yapmış olduğu kutsal görevlerinden, yapması gereken önemli vazifelerden ve örnek şahsiyetlerden bahsederek, camilerin ve din gönüllülerinin önemine değinerek "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın meslektaşlarımıza, milletimize ve insanlığa hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası konferansına, İlçe Kaymakamı Dede Musa Baştürk, İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, Kur’an kursu öğreticileri ile cami görevlileri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan