Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde yürütülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Çat İlçe Müftülüğü ve İlçe Gençlik Koordinatörlüğü gençlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çat Kaymakamlığı, İlçe Müftülüğünce yürütülen Diyanet gençlik hizmetlerinde öncü olan din görevlilerini "Başarı Belgesi" ile ödüllendirdi.

Kaymakam Mustafa Karali imzasıyla gönderilen belgeler, İlçe Müftüsü Sebahattin Erdoğan tarafından gençlik hizmetlerinde görev alan personele takdim edildi.

İlçe Müftülüğünde gerçekleştirilen Belge Takdim Töreni'nde konuşan İlçe Müftüsü Erdoğan; "Diyanet İşleri Başkanlığımızca yürütülen 'Gençliğe Değer' projesi kapsamında ilçemizdeki gençlerimize ulaşarak milli ve manevi değerlerle yetişmelerine katkı sunmak için gayret ediyoruz. Başta Gençlik Koordinatörlüğümüz olmak üzere tüm din görevlilerimiz bulundukları mahallede gençlerimize rehberlik etmekte ve gönüllülük esasına göre gençlerimiz için mesai mefhumu gözetmeksizin gayret etmektedir. İlçede ulaşılmadık genç bırakmayan din görevlilerimiz, her zaman ve her ortamda gençlerimize rehberlik etmekte ve onların geleceğe umutla bakmasını sağlamaktadır. Gençleri ilim, hikmet ve ahlakla donatma adına bir dizi program ve gençlik buluşmaları gerçekleştirmektedir. Geleceğimiz olan gençlerimizi, sahih ve doğru dini bilgiyle buluşturarak onlara rehberlik eden, bu vesileyle geleceğin inşasına katkı sunan din görevlisi, Diyanet gençlik gönüllüsü hocalarımız, hizmetleriyle vatandaşlarımızın takdirini toplamış, Kaymakamımız tarafından 'Başarı Belgesi' ile taltif edilmiştir. Amacımız gençlerimize, geleceğimize sahip çıkmaktır. Bu uğurda gençlerimizi öncelemeye, gençler için üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizler inanıyoruz ki genç değer, gençliğe değer. İlçe Müftülüğümüz de din görevlileriyle maddi ve manevi her türlü, gençlerimizi desteklemeye ve onlara umut olmaya devam edeceğiz." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan