Oltu İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, "evde, kursta, camide; ister çevrimiçi ister yüz yüze"  sloganıyla devam eden Yaz Kur'an Kursları'nda eğitim gören öğrenciler arasında "Futbol Turnuvası" düzenledi.

Öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak, spor alışkanlığı kazandırmak, Kur’an kurslarını sevdirmek ve öğrencilere unutamayacakları güzellikler yaşatmak amacıyla düzenlenen turnuvada kupa heyecanı yaşandı.

Final maçı sonrası düzenlenen Kupa Töreni'ne Oltu Kaymakamı Umut Pazarcı ve İlçe Müftüsü Sinan Cansever ile Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Bahar Gözeler, din görevlileri ve gençlik koordinatörleri katıldı.

Turnuvada birinci olan Yunus Emre Camii Kur’an Kursu takımına birincilik kupası ve madalyaları Kaymakam Pazarcı tarafından verildi.

İkinciliği elde eden Gökçedere Mahallesi Camii Kur’an Kursu takımına ikincilik kupası ve madalyalarını İlçe Müftüsü Cansever, üçüncü olan Hacıcihan Camii Kur’an Kursu takımına ise üçüncülük kupası ve madalyalarını Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Gözeler takdim etti.

İlçe Müftüsü Cansever, "Bu tür etkinlikler gençlerimizin fiziki gelişimine katkı sağlarken aynı zamanda zihni ve manevi gelişimlerini de olumlu yönde etkileyerek bundan sonraki Yaz Kur’an Kurslarımız için de motivasyon sağlamaktadır. Kur’an kurslarımızdaki tüm öğrenciler burada tanışıp kaynaşarak ömür boyu sürecek bir kardeşlik bağı kurdular." dedi.

Törenin ardından katılımcılara İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce ikramlarda bulunuldu.

Editör: Mehmet Çalışkan