Bismil Merkez 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğreticisi Nalan Gülizar Beydağ, Spinal Musküler Atrofi (SMA) hastalığıyla mücadeleye katkıda bulunmak ve miniklere yardımlaşma duygusunu aşılamak amacıyla "İyilik Kumbarası" kampanyası başlattı.

Minikler, SMA hastası olan Bismilli Esma bebeğe yardım elini uzatmak için kumbaralarını açtı.

Bismil İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, "Biriktirilen harçlıklar Esma bebek için açılan yardım hesabına yatırılacaktır. Minik yavrularımızın iyiliğe sahip çıkma ve iyiliği yayma konusunda göstermiş oldukları bu güzel davranış bizleri çok sevindirdi. Rabbim böylesine güzel işler yapan evlatlarımızın anne babalarından razı olsun. Esma bebeğe de bir an önce acil şifalar diliyorum. Bu anlamlı etkinliğin hazırlanmasına vesile olan Kur’an Kursu öğreticimiz Nalan Gülizar Beydağ’a, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Kampanyanın başlamasına vesile olan Kur’an Kursu Öğreticisi Nalan Gülizar Beydağ duygularını şu ifadelerle aktardı:

"Yavrularımıza iyilik yapma, yardımlaşma ve paylaşma bilincini aşılamak için böyle bir proje geliştirdik. Çocuklarımız ve velilerine bu toplumsal dayanışmayı arttırmayı hedefleyen projeye desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. SMA hastası olan Esma için bir nebze katkıda bulunabildiysek ne mutlu bizlere. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.”

Editör: Mehmet Çalışkan