Çorum Devlet Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer, il müftü yardımcıları, şube müdürleri, merkezde ve köyde görev yapan imam hatipler, müezzin kayyımlar ile Kur’an kursu öğreticileri hazır bulundu.

çorum-vali-din-görevlileriyle-buluştu-22

Açılışta konuşan İl Müftüsü Biçer, Müftülük olarak titizlikle yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali Zülkif Dağlı’yı bilgilendirip özveriyle gerçekleştirdikleri hizmetler için tüm din gönüllülerine teşekkür etti.

çorum-vali-din-görevlileriyle-buluştu-33

Sonrasında kürsüye gelen ve din gönüllülerinin yaptığı hizmetlerin çok önemli olduğunu belirten Vali Dağlı, "Gerek camilerde gerekse de Kur'an Kurslarında dini ve millî değerlerimizin öğretilmesi için özveriyle görev yapan din görevlileri toplumun manevi mimarları, örnek bireyleri, önder şahsiyetleridir. Din görevlilerimizin gençlere ulaşmak ve çocuklarla ilgilenmek adına yapmış oldukları çalışmaları önemsiyorum. Bu konuda sizlerin her zaman yanınızdayız." diye konuştu.

Din hizmetlerinin daha etkin ve daha verimli gerçekleştirilebilmesi adına personele yapılan bilgilendirmelerin ardından program sona erdi.

Editör: Ömer Ceylan