Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde gençlere yönelik çalışmaların istişare edilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda, İl ve ilçelerde yürütülen gençlik çalışmaları ele alındı.

Müftülüklerin gençlere yönelik projeleri değerlendirilerek gençlik için yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunulan toplantıda koordinatörlere hitap eden İl Müftüsü Turgut Erhan, şunları söyledi:

"Gençlik çalışmalarımızı artırmalı ve gençlerle daha çok bir araya gelmeliyiz. Bizler teşkilat olarak ulaşamadığımız her bireyden Allah’a karşı sorumluyuz. Sorumluluk duygusuyla hareket edebilmeleri için, onlarla beraber kol kola girebileceğimiz bir gençlik inşa etmek gibi bir görevimiz var. Bunu asla unutmamalı ve bu hayra erişebilmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Asr-ı saadette olduğu gibi bugün de İslam toplumunun inşası geçlerle oluşacaktır."

İl ve ilçe gençlik koordinatörlerinin katıldığı toplantı, gençlik çalışmalarından sorumlu İl Müftü Yardımcısı Esra Özdemir’in, planlanan projelere dair yaptığı sunumla tamamlandı.

Editör: Mehmet Çalışkan