Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, göreve başlamasının ardından din görevlileri ve erkek Kuran Kursu öğreticileriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Hatice Nasıroğlu Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Müftü Yardımcıları, il ve merkez köylerdeki tüm camilerde ve Kur’an kurslarında görev yapan imam hatip, müezzin kayyım ve erkek Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

Müftü Ahmet Durmuş, devraldıkları hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için aynı hizmet aşkı, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ile çalışacaklarını söyledi.

İl Müftüsü Durmuş’un, toplantının hayırlara vesile olması dilek ve temennisiyle başladığı toplantıda kurumsal kapasitenin geliştirilmesi, din hizmetleri, eğitim hizmetleri ve yayın hizmetleriyle ilgili belirlenen gündem maddelerini din görevlileriyle paylaştı.

Tanışma ağırlıklı geçen toplantıda, çalışma sistemi ile ilgili bilgilerde paylaşan Müftü Durmuş, din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticilerine temel görev ve sorumluluk bilinciyle görevlerini yerine getirme tavsiyesinde bulundu.

Editör: Mehmet Öztürk