Artvin İl Müftülüğünce ortaokul öğrencilerine yönelik "Ramazan ve İnfak" teması ile düzenlenen resim ve kompozisyon il finali yapıldı.

İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda İl Müftüsü Hasan Güneş’in başkanlığında gerçekleşen yarışmada İl Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu, Artvin Çoruh Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Elif Kaya, Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi İsmail Akhanlı,  Edebiyat Öğretmeni Fatma Öztürk, Görsel Sanatlar Öğretmeni Hatice Başçelebi ve İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri İmam-Hatip Osman Demir ve Kur’an Kursu Öğreticisi Selma Kiraz jüri üyesi olarak yer aldı.

Yarışmalara kompozisyon dalında 7, resim dalına ise 6 yarışmacı katıldı.

Komisyonun yaptığı değerlendirme sonucunda kompozisyon dalında Murgul Şöhret Cengiz İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Nisanur Aydın birinci, Merkez Gazi Ortaokulu öğrencisi Begüm Erdoğan ikinci, Kemalpaşa Serhat Ortaokulu öğrencisi Ceren Topçu ise üçüncü oldu.

Resim dalında ise Şavşat İmam Hatip Ortaokulundan Edanur Temur birinci, Artvin Merkez Gazi Ortaokulundan Hazal Uluköy ikinci, Borçka İmam Hatip Ortaokulundan Semanur Navdar ise üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrenciler ödüllendirilirken yarışmaya katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Editör: Mehmet Çalışkan