Artvin İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi Kadın Kolları tarafından "İyilik Haftası" etkinlikleri başlatıldı.

Etkinlikler çerçevesinde ihtiyaç sahibi ailelere İl Müftü Yardımcısı Bahar Canset Dündar öncülüğünde Kur’an Kursu öğreticileri ile TDV Artvin Şubesi Kadın Kolları üye ve gönüllüleri tarafından aileler ziyaret edilerek alışveriş kartları hediye edildi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Mesut Harmancı, "Hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle hazırlamış olduğumuz alışveriş kartlarını ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek hediye ediyoruz. Belki de en zor günlerinde onlara ulaştırdığımız bu hediyelerle bir nebze de olsun yüklerini hafifletmenin mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.

İl Müftüsü Harmancı, Türkiye Diyanet Vakfı’nın bu tür çalışmalarına her zaman destekçi olan hayırsever vatandaşlara ve hayırsever vatandaşlarımızın emanetlerini, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya vesile olan TDV Artvin Şubesi Kadın Kolları görevli ve gönüllülerine teşekkür etti.

Editör: Mehmet Öztürk