Koronavirüs salgını nedeniyle mağduriyet yaşayan ailelere destek olmak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde ülke genelinde sürdürülen; "Vakit Türkiye İçin İyilik Vakti" yardım kampanyası kapsamında, il ve ilçe müftülükleri ihtiyaç sahibi ailelere umut olmaya devam ediyor.

Artvin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi, salgın nedeniyle mağduriyet yaşayan ailelerin yardımına koştu.

Artvin Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi iş birliğinde hayırseverlerin desteği ile temin edilen market alışveriş kartları, din görevlilerince ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Öte yandan koronavirüsle mücadelede vatandaşlara maddi manevi destek olan din görevlileri, ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’ çalışmaları kapsamında hasta ve yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Merkez ve köylerde ihtiyaç sahipleri için seferber olan din görevlileri, ilaçtan ekmeğe, emekli maaşlarını çekip evlerde teslim etmeye hatta talep olması durumunda saç-sakal traşı yapmaya kadar vatandaşın her türlü ihtiyacını karşılamak için çalışıyorlar.

Editör: Mehmet Çalışkan