Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş, Sincan Müftülüğüne bağlı ihtiyaç odaklı, 4-6 yaş grubu, işitme engelli ve hafızlık Kur’an kursları ile Türkiye Diyanet Vakfı Sincan Şubesini ziyaret etti.

Kur'an kurslarında öğrencilerle bir araya gelen Seher Erbaş, öğrencilerle Kur'an-ı Kerim öğrenme ve hafızlığın önemi üzerine bir süre sohbet etti.

4-6 yaş Kur’an kurslarının, Türkiye’nin geleceğinin teminatı nesillerin yetişmesine vesile olacağını ve eğitimin dünyadaki en hayırlı işlerden biri olduğunu kaydeden Erbaş,  “Sizler burada Allah’ın kelamını okuyorsunuz, yeter ki niyetimiz Allah rızası olsun, samimi olalım ve öğrendiklerimizi unutmayalım, hayatımıza tatbik edelim.” ifadelerini kullandı.

Kur’an kursu ziyaretinin ardından Türkiye Diyanet Vakfı Sincan Şubesi koordinesinde çalışmalarını sürdüren Yardım Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Seher Erbaş, ihtiyaç sahibi çocuklara çeşitli hediyeler vererek şube gönüllüleri ile sohbet etti.

Seher Erbaş’a ziyaretlerinde eşlik eden Sincan Müftüsü Mevlüt Topçu ise Kur’an kursları ve Türkiye Diyanet Vakfının yardım faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Editör: Mehmet Çalışkan