Gençlere Hz. Peygamber anlatıldı

2018 yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Kahramankazan İlçe Müftülüğü tarafından Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesinde "Peygamberimiz ve Gençlik" temalı program düzenledi.

Öğretmen ve öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği programda İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çakır, Peygamber Efendimizin (s.a.s.) gençlere verdiği değeri yine Peygamberimizin hayatından örnekler vererek anlattı. Program sonunda öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan "Hz. Peygamber ve Gençlik" isimli kitap hediye edildi.

Öte yandan İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen ''Peygamberimiz ve Gençlik'' konulu konferansta Diyanet İşleri Başkanlığı Kadro Terfi ve Tahsis Daire Başkanı Ayten Koç Kahramankazanlı bayanlara hitap etti.

Yoğun katılımın olduğu program sonunda katılımcılara Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan "Hz. Peygamber ve Gençlik" isimli kitap dağıtıldı.

İlçede gençlik çalışmaları sürüyor

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın talimatıyla ülke genelinde başlatılan ''Her bir hocamıza 10 gencimiz emanet'' projesi kapsamında, Kahramankazan'da din görevlileri görev mahallindeki gençlerle bir araya gelerek onlarla yakından ilgilenmeye, onlara rehberlik etmeye ve onlarla birlikte proje üretmeye devam ediyor.

Editör: Mehmet Çalışkan