Camiler ve din görevlileri haftası Haberleri

camiler ve din görevlileri haftası haberleri ve güncel camiler ve din görevlileri haftası gelişmeleri, camiler ve din görevlileri haftası ile ilgili tüm video, camiler ve din görevlileri haftası fotoğrafları ve camiler ve din görevlileri haftası haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul'da "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla "Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık" bölge yarışmaları düzenlendi.

Iğdır Müftülüğü

Iğdır'da "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle  "Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu ve Ezbere Hadis-i Şerif Okuma Yarışması" düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul'da din görevlileri “Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları” ön elemeleri heyecanı yaşadı.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ’da üniversiteli gençler, “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Sivas Müftülüğü

Sivas Valisi  Dr. Yılmaz Şimşek, "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle düzenlenen programa katılarak din görevlilerinin haftasını tebrik...

Samsun Müftülüğü

Samsun Canik İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Geyve İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında programlar düzenlendi.

Niğde Müftülüğü

Niğde İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle “Etkili Hutbe Sunumu ve Kur'an-ı Kerim’i Güzel...

Muş Müftülüğü

Muş Bulanık İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında konferans düzenlendi.

Muğla Müftülüğü

Muğla Dalaman İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi.

Muğla Müftülüğü

Muğla il ve ilçe müftülükleri tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kütahya Gediz’de din görevlilerine yönelik “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında kahvaltı programı düzenlendi.