Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde sürdürülen "Yolumuz İyilik Olsun" yardım kampanyası kapsamında, Yozgat İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat Şubesi koordinesinde; "Yozgat Ekmeğini ve Suyunu Paylaşıyor" sloganıyla 1 tır dolusu insani yardım malzemesi hazırlandı.

Yozgat İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat Şubesi iş birliğinde hayırseverlerin desteğiyle hazırlanan yardımlar, düzenlenen törenle Suriye’ye uğurlandı.

Uğurlama töreninde konuşan Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik, Türk Milleti’nin her zaman mazlum ve mağdurun yanında olduğunu belirterek, "Allah yolumuzu açık eylesin. Bu yardımları yapan Yozgat halkına gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

Yozgat İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat Şubesi olarak bu tür çalışmaları sıklıkla gerçekleştirdiklerini dile getiren Müftü Sezik, "Bu yardımlar ne ilkti ne de son olacak. Her zaman mazlumun, ihtiyaç sahibinin yanında olacağız. Ben de arkadaşlarımla beraber bu yardımların başında bulunacağım. Rasulayn bölgesinde yetim kampı var. O kampta yetimleri, çocukları ziyaret ederek bu yardımları elbirliği ile yerlerine ulaştıracağız." diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan