Tokat Valiliği koordinesinde İl Müftülüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Tokat Belediyesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı iş birliğinde hayata geçirilen “Çınarların Gölgesinde” projesinin protokolü törenle imzalandı.

26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı’nda düzenlenen törende konuşan Vali Dr. Ozan Balcı, “Proje kapsamında İlimizde ikamet eden ve sağlık sorunları nedeniyle evde bakım hizmeti alan, yatağa bağımlı olarak bir başkasının yardımıyla yaşamlarını sürdürmeye çalışan 65 yaş üstü vatandaşlarımıza bakım hizmeti veriyoruz.” dedi.

Balcı, “Sosyal Destek Hızır Tokat Projemiz de başarıyla devam ediyor. Şu ana kadar 52 ekibimiz, 273 bin kişiyi ziyaret ederek hem sağlık hizmeti verdi hem de yaşama dair hayatları kolaylaştırdı. Dışarıda biri üşürse biz ısınamayız. Biz merhamet üzerine kurulu bir devletiz. Sosyal Destek Hızır Tokat Projemiz de başarıyla devam ediyor. Şu ana kadar 52 ekibimiz 273 bin kişiyi ziyaret ederek hem sağlık hizmeti verdi hem de yaşama dair hayatları kolaylaştırdı. Dışarıda biri üşürse biz ısınamayız. Biz merhamet üzerine kurulu bir devletiz.” İfadelerini kullandı.

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu ise "Kurumlar arası protokoller ile birçok projeyi başarıyla yürütmekteyiz. Bu projede evde sağlık hizmeti alan bireyler ve aileleri için önemli bir hizmettir. Bu vesile ile Valimiz Dr. Ozan Balcı beyefendiye ve diğer proje ortaklarına teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından taraflar arasında protokol imzası gerçekleştirildi.

Editör: Mehmet Çalışkan