Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 2021 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu kapsamında il ve ilçe müftülüklerince tanıtım faaliyetleri gerçekleştiriliyor.

2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’nun daha geniş kitlelere ulaştırılması ve vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla çeşitli faaliyetler düzenleniyor.

Sulusaray İlçe Müftülüğü tarafından 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’nun tanıtımı için broşürler hazırlandı.

Vekaletle kurban kesim organizasyonuna ilişkin bilgilerin ve kurban ibadeti ile ilgili sıkça sorulan soruların yer aldığı broşürler, vatandaşlara dağıtıldı.

Sulusaray İlçe Müftüsü Hacı Ahmet Başaran, faaliyetlere bir ay önce başladıklarını ve vatandaşların birçoğunun Ramazan ayından sonra kurbanlık aramaya giriştiklerini, ne kadar erken başlanırsa organizasyondan o kadar çok verim alınacağını ifade etti. 

İlk bağışları almaya başladıklarını belirten Başaran, “Kardeşlerimizle gönülden köprüler kurmak için herkesi Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız tarafından yürütülen Vekaletle Kurban Organizasyonuna destek olmaya davet ediyorum.” dedi.
 

Editör: Mehmet Çalışkan