Tokat İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Tokat Şubesi iş birliğinde yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler istişare edildi.

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İl Müftü Yardımcısı Halime Bayram, TDV Tokat Şubesi Temsilcisi Ünal Satıcıoğlu, Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Emin Kılıç ve TDV Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

Toplantıda Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Emin Kılıç tarafından Tokat Müftülüğü ve TDV Tokat Şubesi iş birliğiyle İdlib’de gerçekleştirilen faaliyetlere dair sunum gerçekleştirildi.

Ardından faaliyetleri değerlendiren İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, "Tokat İl Müftülüğü ve TDV Tokat Şubesi olarak geçtiğimiz zorlu salgın sürecinde ve bu sene içerisinde, ekip ruhuyla hep birlikte örnek olacak büyük projelere imza attık. Şimdi de ilimizde ‘Hayır Çarşısı’ projesini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz inşallah. Bu proje sayesinde ihtiyaç sahibi ailelerimiz, gerekli olan her türlü ihtiyaç malzemelerini hayır çarşımızdan ücretsiz bir şekilde temin edebilecekler. Bu sayede ihtiyaç sahiplerinin ellerinden tutup, çocukların gülümsemesine, nice ailelerin mutluluğuna vesile olacağız. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de elimizden gelen her türlü imkanı kullanarak iyilik yolunda olmaya, gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz." dedi.

Toplantı, katılımcıların proje hakkında görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan