Tokat’ın Reşadiye ilçesi Belediye Başkanı Cemil Kılıç, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı İşbirliği ile gerçekleştirilen ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ kampanyasına kurban bağışında bulunarak destek oldu.
Yurt içi ve yurt dışında yardıma muhtaç insanlara el uzatılmasına yardımcı olmak amacıyla başlatılan “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına destek veren Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, kurban bağışında bulundu. Başkan Kılıç, bağış makbuzunu Reşadiye İlçe Müftüsü Necmettin Saydan'dan aldı.

Kampanyaya desteklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Müftüsü Necmettin Saydan, “Reşadiye Belediye Başkanımız sayın Cemil Kılıç’a yapmış olduğu bağıştan dolayı teşekkür ediyorum. Kurban Bayramı yaklaşıyor, bu vesileyle Diyanet İşleri Başkanlığımızın ülkemiz başta olmak üzere 145 ülkede yürüttüğü vekâleten kurban kesim faaliyetleri bulunmaktadır. Türkiye Diyanet Vakfının da katkılarıyla her yıl düzenlenen ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ kampanyasıyla yurt içindeki ihtiyaç sahiplerine, savaş ve afet bölgelerine, kıtlık ve kuraklıkla mücadele eden ülkelere yardım eli uzatmaya devam ediliyor. Belediye Başkanımız Cemil Kılıç'a bu duyarlı yaklaşımından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Hayırsever vatandaşları, Türkiye Diyanet Vakfı’nın Vekâlet Yoluyla Kurban Organizasyonuna destek vermeye çağıran Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, “Reşadiye Belediyesi olarak her türlü hayırlı ve güzel çalışmanın destekçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Editör: Mehmet Çalışkan