Tekirdağ İl Müftülüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminere, İl Müftüsü İsmail İpek’in yanı sıra Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Bülbül, Başkanlık Vaizi Mustafa Sadıkoğlu, Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa Soykök, Başkanlık Kadın Gençlik Koordinatörü Nesibe Şimşek, Başkanlık Vaizi Fatih Tunç, Başkanlık Müşaviri Ömer Aydın, İl Müftü Yardımcıları Melek Cingöz ve İsmail Hısım, Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’dan rehber öğreticiler katıldı.

Toplantı başlangıcında İl Müftüsü İsmail İpek, kısa bir selamlama konuşması yaptı. Ardından Daire Başkanı Mustafa Bülbül, proje hakkında misafirleri bilgilendirdi.

Başkanlık Vaizi Mustafa Sadıkoğlu, “Proje Uygulama Esasları” konusunda, Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa Soykök “Çocukluk ve Ergenlik Psikolojisi” konusunda, Başkanlık Kadın Gençlik Koordinatörü Nesibe Şimşek “Gençlerle Etkili İletişim ve Duygusal Zeka” konusunda, Başkanlık Vaizi Fatih Tunç “Kamp Aktivite ve Oyunları” konusunda, Başkanlık Müşaviri Ömer Aydın ise “Liderlik Yönetimi ve Teknikleri, Öğrenme Psikolojisi ve Davranış Yönetimi, Zaman ve Kriz Yönetimi, Diksiyon ve Hitabet” konularında sunum yaptı.

Editör: Mehmet Çalışkan