Tekirdağ Şarköy'de kuaför İmdat ve Vedat Saraç kardeşler, Diyanet İşleri Başkanlığınca yarıyıl tatilinde ülke genelinde sürdürülen; “Camiye Koşuyoruz, Namazla Buluşuyoruz” projesi kapsamında Gazi Süleyman Paşa Camii'ne gelerek Müftülük tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren çocukları ücretsiz tıraş etti, saçlarını yıkayıp fön çekti.

Öğrencilere yarıyıl tatilinde cami ve cemaat alışkanlığı kazandırmak amacıyla Gazi Süleyman Paşa Camii'nde “Camiye Koşuyoruz, Namazla Buluşuyoruz” projesi uygulandı.

Proje kapsamında İlçe Müftülüğünce camiye gelen çocuklara yönelik çeşitli yarışmalar düzenlendi.

Şarköy Doktor Cemal Özkan Caddesi'nde kuaförlük yapan İmdat ve Vedat Saraç kardeşler, Gazi Süleyman Paşa Camii’nde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren çocukları tıraş ederek saçlarını yıkadı, fön çekti.

Yarışmalarda dereceye giren çocukların tıraşlarını ücretsiz yaptıklarını söyleyen kuaför İmdat ve Vedat Saraç kardeşler, “Biz de Hocamız ve çocuklarımıza elimizden geldiği kadar yararımız olsun dedik. Çorbada tuzumuz olsun dedik.” ifadelerini kullandılar.

Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen, öğrencilere yönelik bu hizmetlerinden dolayı kuaför İmdat ve Vedat Saraç kardeşlere teşekkür etti.

Editör: Mehmet Çalışkan