Giresun Espiye İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Espiye Şubesi organizesinde yapımı tamamlanan Taflancık Yayla Camii'nin açılışı gerşekleştirildi.

Açılışta konuşan Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe "Hayırsever vatandaşımızın gösterdiği örnek davranıştan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Başta bu caminin yapımını üstlenen hayırsever vatandaşlar olmak üzere en küçük taşından, tuğlasından, halısına kadar her kim katkıda bulunduysa Allah ondan razı olsun, caminin yöre sakinlerine hayırlı olmasını dilerim." dedi.

20230711CAMIESP03

Belediye Başkan Vekili Selahattin Hürüz de, camilerin İslam toplumunun manevi teneffüs yerleri, ibadetin huzur ve coşkusunu paylaştıkları mekanlar ve beşikten mezara kadar herkesin ilim öğrenebildiği merkezler olduğunu belirtti.

200 kişi kapasiteli caminin açılışında söz alan Taflancık Köyü Muhtarı Turgut Çelik ise katkı sağlayan hayırsever vatandaşlara ve katılımcılara teşekkür etti.

İlçe Müftüsü Osman Gülbe’nin yaptığı duanın ardından Belediye Başkan Vekili Selahattin Hürüz, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bodur, İlçe Müftüsü Osman Gülbe, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çelik ve Taflancık Köyü Muhtarı Turgut Çelik açılış kurdelesini kesti.

Editör: Giresun Müftülüğü