Siirt Molla İhsan Erdal Kur’an Kursu 2022-2023 eğitim öğretim yılı ilk veli toplantısı Kur’an kursunun okuma salonunda yapıldı.

Toplantıda Kurs Yöneticisi Necmettin Çiçek ve Kurs öğreticileri Muhdi Erkoyuncu ve Macit Çiçek velilere öğrencilerin ders durumları ile ilgili genel bilgi verdi.

Velilere, öğrencilerin yüzüne bölümlerine nasıl ayrıldığı ve eğitim metotları hakkında detayları anlatan Kurs Yöneticisi Necmettin Çiçek, "Bizler burada aile olarak çocuklarımızı iyi bir biçimde geleceğe hazırlamak için çaba sarf ediyoruz. Çocuklarımızın geleceğe daha iyi bir biçimde hazırlanmaları için siz velilerimizin de desteği hiç şüphesiz ki çok önemli. Lütfen çocuklarımızı Kur’an-ı Kerimi ve diğer dersleri en iyi şekilde öğrenmeleri için bizlere desteğinizi esirmeyiniz Bizler her ay Diyanet Dergisini öğrencilerimize okutarak, sınavlar ve dereceye girenlere hediyeler veriyoruz. Ayrıca sosyal aktiviteler ile derslerimizi sıkılmadan yapmaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

150 Öğrencinin bulunduğu Kur’an Kursunda öğrenci velileri genel görüşmelerin ardından kendi çocuğunun sınıfına geçerek öğreticilerden çocuğuyla ilgili bilgiler aldı.  

Veli öğretici görüşmeleri sonrası velilere yemek ikram edilmesiyle toplantı sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan