Karadeniz Ereğli İlçe Müftülüğü din görevlileri, yapımı devam eden Kur'an Kursu inşaatına kaynak sağlamak amacıyla hayırsever bir vatandaş tarafından bağışlanan fındık bahçesinde bir araya gelerek imece usulüyle fındık topladı.
Din görevlilerinin örnek dayanışmasına İlçe Müftüsü Harun Aydoğdu da destek verdi. Bahçeyi ziyaret ederek fındık toplayan din görevlilerine eşlik eden Müftü Aydoğdu, bir süre çalışanlarla birlikte fındık topladı.
İmece alanında din görevlileriyle sohbet eden ve yürütülen çabayı takdirle karşılayan İlçe Müftüsü Harun Aydoğdu, sergilenen birlik ve beraberlik ruhunun önemine dikkat çekti. Aydoğdu, Kur'an Kursu inşaatına katkı sağlamak amacıyla bahçesini bağışlayan hayırsever vatandaşa ve sıcak havaya rağmen alın teri dökerek çalışan din görevlilerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Toplanan fındıktan elde edilecek gelirin tamamının Kur'an Kursu inşaatının ihtiyaçları için kullanılacağı belirtildi.

Next





