Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından başlatılan "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına bir destek de Muğla'dan geldi.

Yatağan İlçe Müftülüğüne bağlı Tek Mehmet Akif Ersoy 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Filistin’de saldırılara maruz kalan kardeşlerine gönderilmek üzere İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi'yi teslim etti.

"Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan yardım seferberliğine ilçedeki miniklerin de katılmasını memnuniyetle karşılayan İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, "Müftülüğümüzün düzenlediği 4-6 yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören çocuklarımızın biriktirdikleri harçlıklarını Filistin'in Gazze bölgesine gönderilmek üzere bize teslim etmeleri, çok güzel ve bizleri de oldukça duygulandıran bir davranış." dedi.

Fethiye

Fethiye İlçe Müftülüğü Hacı Fehmi Özer 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri de kumbaralarını Filistinli akranları için açtı.

Kur’an kursu öğreticileri nezaretinde İlçe Müftülüğünü ziyaret eden minikler, harçlıklarını Filistinli akranları için İlçe Müftüsü Kamil Oktay’a teslim etti.

Öğrenci ve öğreticilerine teşekkür eden İlçe Müftüsü Oktay, miniklere çeşitli hediyeler verdi.

Editör: Ömer Ceylan