"10-16 Mayıs Engelliler Haftası" dolayısıyla Muğla İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Muğla Şubesi iş birliğinde "Cami-Engelli Buluşması" düzenlendi.

İl Müftülüğü Engellli Kooordatörlüğü ve TDV Muğla Gençlik Kolları organizesinde Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi Ali Rıza Hakses Camii'nde gerçekleştirilen buluşmaya İl Müftü Yardımcısı Sema Özbakış, Muğla Engelliler Dernek Başkanı Emine Çakıroğlu, Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Menderes Çetinözlü, Beyaz Ay Derneği Başkanı Pınar Boyacı, Muğla İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Gülsüm Toraman ve engelli bireylerle aileleri katıldı.

Burada katılımcılara hitap eden İl Müftü Yardımcısı Özbakış, "insana verilen nimetin de külfetin de imtihan vesilesi olduğunu" söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Muğla İl Müftülüğünün engellilere yönelik faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi veren Özbakış, İl Müftülüğü olarak engelli vatandaşların daima yanında olduklarını belirterek engelli vatandaşların programa katılımlarından dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

TDV Genç gönüllülerince icra edilen etkinlikler eşliğinde engelli bireylerin cami ile buluşmaları renkli görüntülere sahne oldu.
 

Editör: Mehmet Çalışkan